Primăvara începe cu MarketOnline și Rohnson!

Primăvara începe cu MarketOnline și Rohnson!

Primăvara, când trecerea dintre anotimpuri devine din ce în ce mai evidentă, ne gândim cum să facem curățenie în casă. După atâta frig și petreceri ținute în casă, e normal să se strângă praful, iar atunci când începem să facem curățenia de primăvară, musai ai nevoie de un aspirator. Zis și făcut. Dar ce este mai neplăcut în această ecuație? Să ai un aspirator cu vechiul sac de hartie și dacă numai găsești prin casă unul nou, încerci să-l cârpești pe cel vechi. Surpriza vine în momentul în care când te pregătești de aspirat toată mizeria dupa o petrecere de pomină și pățești exact inversul, sacul se rupe și tot conținutul de praf, scame, resturi de mâncare și nu numai se împrăștie pe covor într-o minunată ceață cu o aromă de… .. Atunci îți pui întrebarea, ce să facem în această situație?
Nimic mai simplu. Căutând pe internet în magazinul MarketOnline.ro, am accesat oferte aspiratoare, unde am văzut o super ofertă de aspirator Rohnson Aquatech R144
Nu am crezut că pot vedea o mulțime de funcții pe care aspiratorul meu nu le poate avea. Ce îți pot dori mai mult? Un filtru de hârtie care trebuie aruncat după fiecare utilizare sau un filtru HEPA care reține 99,99% din particulele mai mari de 0.3 microni? Normal că îl aleg pe cel HEPA. Filtrarea prin apa este o metodă prin care praful este colectat direct în apă, prevenind astfel împrăștierea acestuia în aer. Când ai alergii evidente și nu poți să faci față prafului, sigur este opțiunea ideală.
În timpul procesului de golire a recipientului,  utilizatorul nu se confruntă cu riscul inhalării particulelor daunatoare. Astfel acesta devenind cel mai igienic tip de aspirator. Este exact ceea ce mi-aș dori mai mult.
Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

Comentarii

Postări populare