O călătorie de vis! Oare? Partea a VI-a! Montserrat-Valencia-Madrid

Ziua a șasea a început din nou cu micul dejun. Normal. Plecarea cu bagajele de data asta. Aveam un nou traseu. Montserrat Mănăstirea, Valencia și apoi Madrid. 438 km până la Valencia iar de acolo până la Madrid 355 km.
De fapt mănăstirea trebuia să fie vizitată în ziua cu Barcelona. Așa că programul a fost schimbat.

Se știe că Montserrat este Meteora Spaniei. După cum veți vedea pozele alăturate. 




























































Valencia urma să ni se arate în curând







































































În jurul orelor 21.30 deja Madridul se arăta la față.













Pentru cazare am avut ca rezervare pentru trei nopți HOTEL HOLIDAY INN ****-LAS TABLAS aflat în nordul Madridului pe strada Calle de Maria Tubau nr.16. Serviciile oferite au fost ireproșabile de data asta, cu o singură excepție: baia avea o problemă; unul dintre robineții de la cadă era stricat.
Seara încă nu se încheiase și înainte să ne cazăm, a venit o nouă surpriză din partea ghidului. Ni s-a spus că în ziua a șaptea șoferii sunt liberi, dar pentru 5 euro de persoană ne pot lua de dimineață și ne aduc seara la ora 20.00 înapoi. Deși găsisem o modalitate de a merge cu metroul cu ajutorul recepționerilor de la hotel care au explicat cum se ajunge înapoi, am oferit explicația aceasta ghidului care a avut ne-bunăvoința să răstălmăcească că de fapt cu linia de metrou T10 galben și nu albastru, cum era corect se ajunge.
Pentru cineva care știa Madridul, lucrul acesta de a minți mi s-a părut de prost gust. Informația era și pe hartă, dar orbul găinii…. 
Și ca să vedem cine are dreptate ofer spre conspectare harta metro. 

Comentarii

Postări populare