Back in Black Tie!

Pentru că în sezonul de toamnă și nu numai, sunt organizate multiple evenimente care au un caracter oficial, cel mai greu este să te decizi în ce fel trebuie să te prezinți în fața unor personalități. Nu de alta dar nu poți să vii îmbrăcat doar în jeans și o cămașă albă. 
Într-o zi am primit un plic care avea o invitație la una dintre cele interesante evenimente, seara de Tango organizată de către Asociația “Luna Tango” într-un cadru deosebit, sala Filarmonicii Oltenia din localitatea Craiova. Se știe că dansul de tango impune un anume stil de îmbrăcat. Poate fi lejer, poate fi stilat sau sobru. Pentru “ea” poți alege între o rochie elegantă asimetrică de culoarea roșie-pasiune și o rochie scurtă neagră, la care să fie asortat o pereche de pantofi de dans sau pantofi cu toc. Pentru el” putem să facem o alegere între un costum de bărbați la care să fie asortat un sacou elegant din colecția Mango Man și o cămasă elegantă în ton cu alegerea făcută sau un sacou casual din colecția Selected, la care să adăugăm pantofi eleganți. Totul pentru a putea să-ți exprimi sentimentele și pasiunea pentru tango. Spectacolul poate aduce și alte surprize, pentru care trebuie să fii pregătit/ă. De aceea după spectacol eram invitați la un cocktail party, unde erau invitați protagoniștii din eveniment și unde pe lângă discuții, aperitive presărate cu pahare de șampanie servite într-un cadru mai intim, erau și momentele pe care toată lumea le aștepta: tango în pași de dans!
Aveam posibilitatea de a înțelege mai de aproape ce înseamnă tango-ul argentinian și mișcările în ritmul celebrei melodii La media luz și de ce partenerii dansează unul lângă altul, în forma literei A!
Corrientes tres cuatro ocho,
segundo piso, ascensor;
no hay porteros ni vecinos
adentro, cocktel y amor.
Pisito que puso Maple,
piano, estera y velador…
un telefon que contesta,
una fonola que llora
viejos tangos de mi flor,
y un gato de porcelana
pa que no maulle al amor.

Y todo a media luz,
que es un brujo el amor,
a media luz los besos,
a media luz los dos…
Y todo a media luz,
crepusculo interior,
que suave terciopelo
la media luz de amor.

Juncal doce veinticuatro,
telefonea sin temor;
de tarde, te con masitas,
de noche, tango y amor;
los domingos, te danzante,
los lunes, desolacion.
Hay de todo en la casita:
almohadones y divanes
como en botica … coco,
alfombras que no hacen ruido
y mesa puesta al amor…

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2016.

Comentarii

Postări populare